Liesbet van Gassel is gecertificeerd makelaar-taxateur met ruim 20 jaar ervaring bij diverse makelaarskantoren in het Gooi. Sinds 2010 is zij zelfstandig werkzaam onder de naam viaLies.

Betrokkenheid en een persoonlijke benadering staan voorop in haar aanpak. Liesbet leeft zich graag in uw situatie in, bouwt een persoonlijke band met u op en staat altijd voor u klaar. Ook met raad en daad over allerlei bijkomende zaken, zoals scholen, sportclubs, verbouwingen…

Bij de aan-, verkoop of taxatie van een huis komt veel kijken en kunnen emoties een rol spelen. Ook de roerige markt waarin we opereren maakt het er niet altijd makkelijker op. Liesbet is totaal op de hoogte van de regionale woningmarkt en houdt in alle situaties het hoofd koel. Ze geeft u altijd een deskundig, objectief en reëel advies. Met oog voor detail, bijvoorbeeld door een juiste presentatie van uw huis bij verkoop.

Vialies heeft een breed eigen netwerk en is NVM makelaar. De persoonlijke dienstverlening vertaalt zich ook in mogelijkheden om flexibele afspraken te maken. Bijvoorbeeld over deeldiensten – zoals een onderhandeling – of een combinatietarief voor aan- én verkoop.

Graag nodig ik u uit om tijdens een kop koffie verder te praten over uw woonwensen!